top of page

„Livonijas darba tirgus 2016”


28.aprīlī plkst. 11:00 līdz 15:00 Valgas Kultūras un interešu centrā (Valga, Kesk 1) Igaunija notiks Igaunijas Nodarbinātības dienesta sadarbībā ar EURES (Eiropas valstu nodarbinātības dienestu tīkls) „Livonijas darba tirgus 2016”

StartFragment

Livonijas darba tirgus 2016” piedāvā darba piedāvājumus no darba devējiem Dienvidigaunijas un Ziemeļlatvijas, iepazīties ar darba iespējām Igaunijā un citās Eiropas valstīs, kā arī ar darba apstākļiem, apmācībām un dzīvošanu ārzemēs.

Un tā ietvaros varēsiet satikt arī uzņēmuma SIA EKK-HR darba devējus un uzzināt sīkāku informāciju par vakancēm, dzīvošanas apstākļiem un nosacījumiem, darba atalgojumu u.c. No plkst. 11:00 līdz 13:00 varēsiet mūs sastapt kopējā zālē, bet plkst. 13:00 varēsiet apmeklēt apmēram stundu garu semināru/tikšanos atsevišķā zālē, kur prezentācijas veidā izstāstīsim visu par darbu uzņēmumā SIA EKK-HR un satiktajiem interesentiem būs iespēja turpmāk pirmajiem saņemt darba piedāvājumus Igaunijā.

Interesentiem, kuri vēlas pieteikties uz tikšanos plkst. 13:00 lūdzam zvanīt pa tālr. 27866477 un uz tikšanos lūdzam paņemt līdzi CV un bildi vai atsūtīt tos uz e-pastu cv@ekk-hr.lv (nepieciešamības gadījumā bezmaksas varēs nofotografēties arī pēc tikšanās).

EndFragment


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page